U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Landa Lea Cope

Zij schreef erg belangrijk boek met de titel Oud Testament Template.

Landa Lea Cope is de Founding International Dean van het College van Communicatie voor de University of the Nations van Jeugd met een Opdracht.

Zij schreef erg een m.i. belangrijk boek met de titel Oud Testament Template.

Vraag je je wel eens af waarom het christelijk geloof zwak en ineffectief is geworden in het omgaan met kwesties van politiek, onderwijs, de media en het dagelijks leven? Landa Cope wel. Zij had een geloofscrisis. Haar besef dat een grote christelijke bevolking de samenleving nog niet ten goede kwam - en dat christenen er niet om gaven - veroorzaakte diepe droefheid, brandende vragen en een passie om te ontdekken hoe het evangelie de samenleving echt tot zegen kan zijn. De antwoorden op haar vragen brengen nieuwe hoop. Een inleiding tot de oudtestamentische sjabloon is een praktische en tot nadenken stemmende gids voor het toepassen van Gods hele bijbelse openbaring op elk gebied van de cultuur. Lezers van alle beroepen en achtergronden zullen de lang bestaande overtuigingen heroverwegen en leren hoe ze een rechtvaardige invloed terug kunnen brengen in de cultuur waarin zij leven

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?